Griekenland breidt hek aan Turkse grens uit om migranten te weren

Lees meer

Om te voorkomen dat meer vluchtelingen en andere migranten vanuit Turkije Griekenland binnenkomen, gaat de Griekse regering het hek aan de grens met Turkije uitbreiden. Het hek was 12,5 kilometer lang en wordt uitgebreid tot 40 kilometer.

De conservatieve Griekse regering nam dit jaar het besluit om het hek te bouwen, nadat Turkije in februari tienduizenden vluchtelingen en andere migranten naar de Griekse grens stuurde. De Turkse regering zei dat ze de migranten niet langer wilde tegenhouden, maar de migranten werden met bussen naar de grens vervoerd.

In 2015-2016 trokken meer dan een miljoen vluchtelingen en andere migranten uit het Midden-Oosten en andere regio’s in de wereld de grens met Griekenland over, om vervolgens naar Duitsland en andere rijke West-Europese landen door te reizen.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Goed zo, dat werd tijd!!! Hetzelfde doen als Hongarije, Orban president van Europa!
    Griekenland is hier het slachtoffer van al die schaamteloze, lafaards uit Afghanistan, Syrië, Iran, Irak, Bangladesh, Pakistan, Somalië, Palestijnen, Marokkanen, Tunesiërs, Algerijnen, Turken, Armeniërs, Kurden, Eritreërs, Congolezen, Chanezen, Nigerianen enzoverder, noem heel het zooitje maar op, dat wil komen profiteren van de sociale systemen in het Westen en Noorden van Europa, zonder zelf moeite te doen of hun eigen land te hervormen en divers te maken, Griekenland wordt tot slachtoffer gemaakt en het kan ze niks, maar dan ook helemaal niks schelen, want ze zijn allemaal anti christen en anti democratie. Op de Griekse eilanden en vast land wordt door dit soort migrantentuig tegen de Grieken gespuugd, geweld gepleegd, geroofd, ouderen in elkaar geslagen, duizenden privé olijfbomen weg gejat, kerken vernield, drugs gedeald, met messen gestoken, kinderen verkracht en nog meer ellende, als stank voor dank en de gastvrijheid, geholpen door islamitische ngo’s, en Europese ngo’s, AzG, Tineke Ceelen, arts v/der Vijver en nog meer egoïstisch tuig dat zó een gratis baan heeft gevonden van donatiegelden, miljoenen, Illegale migratie = grootste leugen van de eeuw. Ze komen allen bewust zonder papieren, jonge mannen, goed gevoed en gekleed met zielige verhalen, willen allemaal voetballer worden in Europa en miljoenen verdienen. Krijgen ook veel kinderen om allerlei rechten met huis en inkomen en toeslagen op te strijken zonder er iets voor te hoeven doen, het is tuig 1ste klas, die liegen over hun identiteit en met leugens alles weten te bereiken wat hun hartje begeert. En aanpassen ho maar!
    De VN, de EU, de ngo HRW en Amnesty en al hun helpers en donateurs en vooral islamitische ngo’s uit Marokko en Tunesië enz. zijn de grootste criminelen van deze tijd! Ze lopen allemaal weg van thuis, ze kiezen de makkelijkste weg en Nederland en België mag betalen voor hun luiheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here