18.8 C
Amsterdam

Koning Willem-Alexander steekt Akwasi hart onder de riem

Lees meer

Koning Willem-Alexander heeft gister tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam bemoedigend gesproken met omroepbaas en rapper Akwasi, die het doelwit werd van racisme na zijn deelname aan het tv-programma De Slimste Mens. Zo bericht MSN.

De rapper zelf zegt op Instagram een beetje verrast te zijn door het moment. ‘Ik stond bij onze eerste ontmoeting inderdaad een beetje perplex. Uw advies en het hart onder de riem dat u mij toestak brachten mij in eerste instantie heel eventjes tot een overvolle bek vol tanden. Dat voelde bizar en bijzonder tegelijkertijd’, aldus Akwasi.

‘Dank voor deze uitnodiging, de warme ontvangst en het geheugensteuntje dat ik vooral zo door moet gaan. Ik wist niet dat ik ook dat nodig had’, vervolgt Akwasi. ‘Proost op het nieuwe jaar, op het hebben van moed, op het ombuigen van allerlei soorten ellende, niet omdat het kan maar omdat het moet. Proost op ons gesprek en op het feit dat niet ieder moment een foto hoeft te zijn. Natuurlijk nog een proost op de liefde en proost op wat haat, proost op de verandering, vroeg… of laat.’

- Advertentie -