‘Rutte heeft Zwarte Piet-brief Jesse Jackson nooit beantwoord’

Lees meer

Minister-president Mark Rutte heeft de open brief van Jesse Jackson over Zwarte Piet nooit beantwoord. Dit schrijft Afro Magazine.

De organisatie Rainbow/Push, de mensenrechtenorganisatie van Jesse Jackson, laat weten alleen een bevestiging te hebben ontvangen van het kantoor van de Nederlandse ambassadeur in Washington DC, die de brief heeft doorgestuurd naar de premier.

‘Dat was onze laatste communicatie met een Nederlandse ambtenaar. We ontvingen geen bericht terug van de premier of zijn vertegenwoordiging’, aldus Rainbow/Push.

In juni stuurde Jesse Jackson een brief naar Rutte, waarin hij betoogde dat Zwarte Piet niet meer van deze tijd is en dat het tijd is voor Rutte om moreel leiderschap te tonen. De Kanttekening publiceerde deze brief.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Die Jesse Jackson moet gewoon zijn muil houden, wij bemoeien ons ook niet met zijn kerkelijke tradities en andere rare gewoonten.
    En dat heeft niks met wit of zwart te maken en al helemaal niks met Zwarte PIet die nooit racistisch is geweest, racistisch betekent dat je superieur bent of voelt aan anderen.
    Zwarte Piet wordt uitgeroeid door het Zwarte VN tuig dat werkt voor het VN Racisme en discrimnatie department en ngo HRW.
    De van oorsprong Zambiaanse blackface mw, Achiume, werkzaam bij de VN, is er zo één die alle schade voor Zwarte Piet heeft aangericht en ze kreeg er rijkelijk voor betaald voor haar haatdragende rapportages aangedikt door KOZP.
    Achiume heeft zelf met allerlei leugens het rijke westen bereikt en met een gratis blank geld fellowship van ngo HRW de top bereikt als professor in Recht, mensenrecht, ze woont in het rijke Los Angeles, maakt met haar werk bij de VN graag uit haat het leven van de Blanke Mens zuur als vergelding voor de kolonisatie van lang geleden. Ze wil miljoenen migranten, Afrikanen naar Europa om zó Europa te de-koloniseren, zodat de blanke mens de minderheid wordt, dat is haar doel met andere zwarte collega’s bij de VN en HRW en Amnesty.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here